engelskaflaggan

Referenser

Alla tyckte det var en fantastisk upplevelse….inte bara själva glödvandringen utan helheten. Efteråt satt vi och småpratade och konstaterade att vi aldrig varit med om något liknande. Det kändes spännande och nytt men samtidigt lugnt och tryggt.

Liselotte Andersson, Group Leraning & Development Manager, Heimstaden AB, aug 2021

 

Glödvandringen gjorde vår personaldag till något väldigt speciellt. Ett överraskande avbrott i vardagens snabba tempo med tankar och reflektioner som jag tror personalen tar med sig. 

Stort tack! Gustaf Hagen, Araslöv Golf & Resort, sept 2019

 

“Samma magiska känsla varje år. Att möta elden med Per och Tina är skönhet. Yttre skönhet. Det är vackert. Inre skönhet. Sinnena glänser till. Kanske minns vi elden, trummorna och mörkret. Treenigheten som i evinnerliga tider bringat flocken samman. Skänkt ljus. Skänkt värme. Skänkt samhörighet. Ja, kanske är det något av detta Per och Tina lockar fram då vi samlas kring elden. Vad skulle det annars vara som fångar 30 upptagna direktörers fullkomliga uppmärksamhet under flera timmar?”

Dr Kjell A. Nordström,
Assistant Professor, Institute of International Business, Handelshögskolan i Stockholm.
 Grundare av skolans mest avancerade management program; Advanced Management Program, AMP


“Proffsiga berättarkonstnärer som ger en möjlighet att reflektera över hur viktigt det är att ta rätt beslut vid rätt tillfälle. De använder glödvandringen som verktyg för personlig utveckling och gör det på ett alldeles utomordentligt sätt”

Pamela von Sabljar AB, Grundare


“Vi har använt glödvandringen i vår teknik fokuserade organisation, alla 320 anställda har blivit erbjudna att prova, glödvandringen har varit en del i en lång process för att öka självinsikten, skapa delaktighet och förankra koncernens vision. Det handlar om en gemensam upplevelse där man ställs inför en situation där man är tvungen att ta ett beslut, reaktionerna har varit positiva, det har gett en stark sammanhållning, öppnare klimat och högre i tak. Majoriteten av de anställda valde att prova.”

Barbro Norin, Personalchef Öresunds kraft


“Nu har glödvandringen tagit steget i svenskt näringsliv, företaget Gränslandet och Möjligheten har arrangerat glödvandringar i tio år, kunderna finns bland de största företagen och utbildningsorganisationerna i Sverige. Genom att ta beslut, att ställas inför en okänd företeelse, gå eller inte gå, ska man lära sig att ta beslut även i andra sammanhang”

Tidningen Veckans affärer, 19 mars 2001


“En fantastisk upplevelse med många dimensioner. Tvivel, förvåning, glädje och enorm lycka. Glödvandringen är en upplevelse man tar med sig och kan relatera till i många sammanhang”

Gert Fahl
General Manager, Toshiba Electronics AB


“Glödvandringen var en enastående upplevelse som fick mig att inse att om jag verkligen vill kan jag göra saker som jag trodde var omöjliga. En nyttig erfarenhet även i affärslivet. Tack för en oförglömlig kväll”

Roland Olsson
Vice VD Nordbanken


“En magisk kväll under stjärnorna.”

Inga Johansson
Avd.chef Varbergs sjukhus, Hallands landsting


“Verkligheten är en sak, vår rädsla och våra föreställningar en annan. Det handlar om att våga ta språnget och vågar man det, vågar man också mycket annat.”

Niclas Grünewald
Nyheterna, TV4


“Glödvandringen hade två syften för oss: dels ett påtagligt praktiskt inslag i vår ledarkurs, vars tema under två år varit att gå utanför existerande ramar och se nya möjligheterna, dels att ha en trevlig gemensam fysisk och “psykisk” aktivitet. Vi uppnådde båda syftena med bred marginal trots att tveksamheten var stor när iden presenterades. Tack för en trevlig och lite annorlunda kväll.”

Kai Nilsson
Utbildningschef PEAB


“Fire walking with Per and Tina is not just a great experience, it is also great fun! Fire walking is about transcending fear, taking true responsibility for yourself. And the power that comeswith it.”

Brigitte Ariel Newman
Freelance producer,
London


“Vi använder glödvandringen som ett sätt att stärka gruppens gemenskap och respekt för det egna beslutet och ansvarstagandet. Aktiviteten är ett bra komplement till våra egna övningar i gruppdynamik och ledarskap. En upplevelse som växer och ger tillväxt, utanför givna ramar.”

Ethel Wallberg
Utbildningskonsult Bedrift AB


“Det var en härlig upplevelse.”

Peter Wållber
BIM KEMI, årets företagare 1993


“Upplevelsen kring brasan med Pers historieberättande var gripande. Inte bara för att historierna i sig var tänkvärda utan sättet som Per berättade på gjorde att man bara uppslukades av stunden.  En mer uttrycksfull historieberättare får man leta efter.  Per fångar en lika mycket med sitt uttrycksfulla ansikte och minspel som han gör med sin lugna och övertygande berättarröst.  Vi njöt av några fantastiska timmar tillsammans i solnedgången och bär med oss värdefulla bilder, tankar och upplevelser för lång tid framöver. “

Jan Höjman
Managing Director, Tailor Store Sweden AB